Na startu finalne serije: Obradovićev Monako dominantan protiv Pariza

Majk Džejms je ponovo dominirao

04.06.2024. 21:13
  • Podeli:
Majk Džejms i Saša Obradović Profimedia-65eacbf6ba752.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Monaka ostvarili su rpvu pobedu na startu finalne plej-of serije francuskog prvenstva. Pobedili su ekipu Pariza rezultatom 90:80 i poveli 1:0.

Monako je na svom terenu očekivano bolje otvorio ovaj susret. Poveli su posle prvih 10 minuta 23:18.

U nastavku je prednost rasla, stekli su dvocifreno vodstvo odmah na početku, a potom u finišu dvema trojkama povisili rezultat na 46:30 posle prve dve četvrtine.

Po povratku na teren, Monako je stekao maksimalnih +23, međutim Pariz je uspeo da priđe u četvtom periodu serijom 19:8 na jednocifren zaostatak. Ipak, to nije bilo dovoljno da preokrene rezultat.

Najbolji kod pobednika bio je Džejms sa 31 poenom, dok je Parižane predvodio Hifi sa 18 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()