Najbolji asistent Evrolige oblači crveno-beli dres: Zvezda i Mekintajer imaju dogovor?

Očekuje se i ozvaničenje na Malom Kalemegdanu

30.06.2024. 15:50
  • Podeli:
kodi miler-mekentajer Dusan MilenkovicATAImages-65c78b8cda9de.webp Foto: ATAImages/Dusan Milenkovic

Košarkaš Baskonije Kodi Miler-Mekintajer potpisaće dvogodišnji ugovor sa Crvenom Zvezdom nakon što su se klubovi dogovorili oko otkupa njegovog ugovora.

Crveno-beli su pristali da plate obeštećenje za 30-godišnjeg plejmejkera koji je u minuloj sezoni „eksplodirao“ i postao tek treći u modernoj istoriji elitnog takmičenja koji je zabeležio tripl-dabl.

Miler-Mekintajer će biti peto pojačanje crveno-belih, koji su već doveli Uroša Plavšića, Ajzeu Kenana, Nikole Kalinića i Majka Dauma.

Miler-Mekintajer je bio najbolji asistent Evrolige u sezoni 2023/24 budući da je sastav iz Baskije beležio 7,3 dodavanja u proseku.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()