Nedović nezadovoljan: Ekipe poput Albe trebalo bi da "zgazimo"

Uvek ulazimo kasno u egal, kaže bek Crvene zvezde posle poraza

26.01.2024. 13:31
  • Podeli:
Nemanja Nedovic-655688403e58b.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su poraz od Albe sa 89:80 i to im je pokvarilo planove ka boljoj poziciji u Evroligi. Sada su izabranici Janisa Sferopulosa sve dalje plasmanu u top 8 fazu, pa su s razlogom ljuti i nezadovoljni. 

Posle meča u Berlinu, kako prenosi "Sport klub", neutešan je bio bek crveno-belog tima Nemanja Nedović.

"Uz onaj protiv Asvela ovo je možda najbolniji poraz. Ne znam šta bih više rekao posle ovakvih utakmica… Umesto da smo pokazali sav naš kvalitet, mi smo se probudili kasno i boli bez instinkta da zgazimo ovakve ekipe. Uvek ulazimo kasno u egal. Dozvolimo im da se odlepe, pa ih jurimo... Ne znam šta bih više rekao", izjavio je Nedović za "Sport klub".

Upitan je Nedović i o tome da li će ovaj poraz imati uticaj na Zvezdu i njene šanse.

"Uticaće sto posto. Imali smo lepe prilike protiv Asvela, Baskonije i Albe da napravimo korak prema plej-in. Tu smo na bukvalno dve pobede. Nažalost, nismo iskoristili šanse".

Nedović je objasnio da nema problem sa povredom.

"Dobro je… Insistirao sam da igram. Jedva sam ih ubedio da igram. Osećam se dobro".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()