Nejpir odgovorio Mesini: Prestani da lažeš navijače kako bi riješio svoje probleme

Istina je da najskupljem pojačanju Zvezde ne ide kako se očekivalo

11.11.2023. 14:29
  • Podeli:
Šahbaz Nejpir-654f8011c3117.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Nije mnogo vremena prošlo, a košarkaš Crvene zvezde Šahbaz Nejpir je odgovorio svom bivšem treneru Etoreu Mesini, koji je javno rekao da igrač svojim prijateljima šalje poruke da bi voleo da se vrati u Milano

"Tvoj tim nije počeo kako si ti želio, nisam ni ja, ali samo prestani da me koristiš kao razlog tvog nezadovoljstva. Trenutno se nosim sa svojim teškoćama kao igrač, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji. Prestani da lažeš svoje fanove da bi rešio svoje probleme. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima, samo pusti. Prestani da lažeš navijače kako bi riješio svoje probleme", poručio je Amerikanac.

Najskupljem pojačanju crveno-belog tima ne ide kako se očekivalo, pa su zbog toga nezadovoljni i navijači. Kako je Nejpiru neko već dobacio: "Tvoje je da istinu pokažeš na terenu". 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()