Nema predaje: Moćni Partizan ostao u plej-of trci

Zahuktalu četu Željka Obradovića zaustavio je Makabi, ali taj poraz je zaboravljen dva dana kasnije

13.01.2023. 22:29
  • Podeli:
Kevin Panter Partizan_KKP-63c1c8373c8f3.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana ekspresno su se vratili na pobednički evroligaški kolosek, pošto su u 19. kolu elite na pleća bacili Baskoniju.

Zahuktalu četu Željka Obradovića prethodno je zaustavio Makabi, međutim, taj poraz brzo je zaboravljen.

Na parket krcate "Štark arene" izašli su neki drugi crno-beli i u veličanstvenom ambijentu upisali veliki trijumf.

Nakon 40 minuta igranja pod obručima, semafor je pokazivao ubedljivih 83:65 (29:17, 18:19, 20:14, 16:15).

Duel je počeo emotivno, objavom da Vanja Marinković igra prvi put protiv svog Partizana. Grobari su mu dali zaslužene ovacije, a onda tu pozitivnu energiju preneli i na svoje ljubimce.

Žocova četa je sa punim gasom počela utakmicu, povela 27:12 i već tada udarila temelje značajnog trijumfa koji ga ostavlja u trci za plej-of nikad ujednačenije sezone u Evroligi.

Doduše, gost se nije predao bez borbe. Baskonija je u finišu prvog poluvremena nagovestila da bitka, ipak, još nije završena.

Nada španskog sastava samo je tinjala i brzo je ugašena. Jer, srpski predstavnik je ponovo ubacio u brzinu više, stekao 20+ poena prednosti i tako udario pečat na deveti trijumf u društvu najboljih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()