Ništa od Zvezde: Olimpijakos ne pušta Petruševa

Predsednik Olimpijakosa razočarao Zvezdine navijače

25.07.2024. 16:30
  • Podeli:
filip petrušev, kk olimpijakos - 18 jan 2024 - profimedia-66315d5fb3710.webp Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Filip Petrušev se neće vratiti u Crvenu zvezdu. To je danas indirektno potvrdio predsednik Olimpijakosa Panajotis Angelopulos.

Crveno-beli iz Pireja predstavili su Sašu Vezenkova kao najveće pojačanje za novu sezonu, a tom prilikom predsednik klub iz Pireja je za grčki "SDNA" rekao je da je dolaskom Bugarina kompletiran roster za narednu sezonu.

"Roster je zatvoren", jasno je izustio Angelopulos i tako razočarao Zvezdine navijače koji su se nadali da bi Olimpijakos mogao da dozvoli Filipu Petruševu povratak među beogradske crveno-bele.

"Olimpijakos ima jedan od najkompletnijih spiskova u svojoj istoriji. Godina ima 80 utakmica; svi igrači su korisni. Statistički gledano, nemoguće je izbeći povrede. Svi će ostati da osvajaju titule sa Olimpijakosom", izjavio je Angelopulos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()