Skandal evroligaškog tima: Centar Albe udario antidoping kontrolora

Tim iz Berlina je uputio žalbu Bundesligi

28.10.2024. 16:50
  • Podeli:
kumadje profimedia-671fae65886b9.webp Foto: Profimedia

Neverovatna situacija desila se u Nemačkoj. Naime, centar berlinske Albe Kalifa Kumađe dobio suspenziju na tri utakmice zbog udaranja antidoping istražitelja.

Situacija se odigrala u meču Kupa Nemačke između Albe i Krailšems Mernilsa, koju je evroligaški tim dobio sa pola koša razlike – 75:74.

Direktor Albe Marko Baldi, je objasnio ovu situaciju medijima.

"Čovek je imao akreditaciju sa Krailšems logom oko vrata. Nismo ni znali ko je on", počeo je Baldi.

"On je pokušao da se probije u krug igrača tokom govora našeg trenera na tajm-autu, čak i gurao neke igrače u stranu. Morate to da zamislite. Naši igrači su ga izgurali izvan kruga. Kontrolor zatim ponovo oko kruga, želi da se vrati. Jedan igrač ga gura da ga udalji, a onda mu je Kalifa pokazao pokretom da ode odatle. Zatim ga je udario po potiljku".

Incident se dogodio zbog novog pravila koji dozvoljavaju antidoping kontrolorima da prijave koji igrači će biti testirani posle utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()