Novo ime u Monaku: Obradović doveo pojačanje iz Karšijake

Prosečno je beležio 13.5 poena, uz 4.6 skokova po utakmici u turskom šampionatu

28.06.2024. 07:15
  • Podeli:
Saša Obradović-6530cc7eac361.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Kako je objavio klub iz Kneževine, Vito Braun je novi igrač Monaka. Ugovor sa igračem koji dolazi iz Karšijake potpisan je na dve godine.

Braun ima 28 godina i igra na pozicijama 3 i 4.

U Karšijaki je prosečno beležio 13.5 poena, uz 4.6 skokova po utakmici u turskom šampionatu.

"Izabrao sam Monako jer mi se to čini kao najbolja prilika za mene, među svim drugim opcijama koje sam imao. Potreban sam im na poziciji 4, ali tu sam da pružim sve što znam i da pobeđujem. Ovo je klub koji je sebe uvrstio u najbolje u Evropi, već nekoliko godina unazad", rekao je Braun nakon potpisivanja ugovora i dodao:

"Za mene je ovo savršen trenutak. Ne mogu da kažem da je za mene uvek bio cilj da igram u Evroligi, moji ciljevi su samo bili vezani za to da igram najbolju moguću košarku, bilo da je to NBA ili negde u Evropi".

Podsećanja radi, ovog leta je u Monako stigao Nik Kalates.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()