Oglasio se Kevin Panter: Nema ništa od pregovora sa drugim klubom?

Kapiten crno-belih poslao jasnu poruku

11.06.2024. 10:30
  • Podeli:
Kevin Panter-6448479bd7c84.webp Foto: Profimedia

Juče se u medijima pojavila vest da će kapiten Partizana Kevin Panter napustiti ovaj klub i pojačati redove Makabija.

Naime, "Sport klub" je preneo da su Kapiten Partizana i Makabi iz Tel Aviva postigli dogovor oko finansijskih uslova saradnje i da će on napustiti crno-bele. Međutim, izgleda da od toga, barem za sada neće biti ništa.

Košarkaš se oglasio tim povodom, ostavivši samo emotikon kačketa, a kada se prevede američki sleng "cap", to znači "laž".

"Posle tri sezone, došao je trenutak za rastanak između Partizana i Kevina Pantera. Kapiten Partizana i Makabi iz Tel Aviva postigli su dogovor oko finansijskih uslova saradnje, tako da će Amerikanac posle tri sezone u crno-belom dresu napustiti Beograd i pojačati 'ponos Izraela'", preneo je pomenuti medij pozivajući se na pouzdane izvore bliske košarkašu.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()