Pablo Laso poručio iz Beograda: Ne mogu mnogi da kažu da su ovde pobedili

Zadovoljan je trener Bajerna posle uspeha njegovog tima protiv Partizana

09.02.2024. 09:13
  • Podeli:
pablo-laso-19-5-reuters.jpg

Trener košarkaša Bajerna Pablo Laso izjavio je u Beogradu, posle trijumfa nad Partizanom, da malo ko može da se pohvali da je pobedio u u "Štark areni".

Košarkaši Partizana poraženi su, trojkom Silvana Franciska u poslednjoj sekundi meča i promašajem Kevina Pantera u poslednjem napadu, posle dva vezana tajm auta Željka Obradovića, od Bajerna sa 78:79 u meču 26. kola Evrolige.

"Bilo je predivno. Rekli smo da će biti teško do kraja. Bili smo u zaostatku, ali borili smo se. Mašili smo, izmicao nam je meč, ali odigrali smo pametno na kraju. Uspešno smo završili, a ne mogu mnogi da kažu da su ovde pobedili. Želim da čestitam svojim igračima. Znali sko koliko je ovde teško igrati pred ovim navijačima", izjavio je Laso.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()