Partizanov Tristan Vukčević ostaje na NBA draftu

Draft će biti održan 22. juna u Bruklinu

13.06.2023. 03:33
  • Podeli:
Tristan Vučković-1665654898050.webp Foto: KK Partizan

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević ostaje na draftu NBA lige.

Iako je postojala mogućnost da se talentovani krilni centar povuče sa ovogodišnjeg izbora najperspektivnijih igrača sveta, očigledno je tokom draft treninga pokazao kvalitete koji su se svideli određenim NBA timovima.

Posebno je impresionirao na jednoj utakmici kada je imao 21 poen za 17 minuta.

Juče je bio poslednji rok za povlačenje prijava za ovogodišnji draft, što znači da postoje jasni signali da bi Tristan Vukčević mogao, pod jedan, da bude biran sa dobre pozicije i, pod dva, da u dogledno vreme zaigra u NBA ligi.

Draft se održava 22. juna u Bruklinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()