Poklon za navijače: Crno-beli dele besplatne ulaznice za utakmicu ABA lige

Protiv Krke, navijači Partizana će moći besplatno uživo da prate utakmicu

05.01.2024. 13:18
  • Podeli:
partizan_tanjug_VLADIMIR ŠPORČIĆ (STF)-658e91638e687.webp Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ (STF)

Košarkaški klub Partizan objavio je da će sve ulaznice za utakmicu protiv Krke biti besplatne.

Partizan i Krka sastaju se u okviru 15. kola regionalne ABA lige.

Crno-beli će pokušati da opravdaju ulogu velikog favorita i da dođu do važne pobede nakon poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde pred gostujućim navijačima u četvrtak u Evroligi.

Ekipa trenera Željka Obradovića se nalazi na drugom mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i četiri poraza u ABA ligi, dok je Krka na pretposlednjem, 13. mestu i ima tri pobede i 11 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()