Posle osam meseci pauze: Vladimir Lučić se vratio na parket

Lučić je sredinom aprila doživeo povredu desne šake zbog koje je prevremeno završio sezonu

17.12.2023. 22:04
  • Podeli:
Vladimir Lučić.jpg Foto: FIBA.basketball

Kapiten Bajerna iz Minhena i reprezentativac Srbije Vladimir Lučić se vratio na parket posle osmomesečne pauze.

Lučić je odigrao oko devet minuta na utakmici nemačkog šampionata između Bajerna i Ulma (95:80).

On je na meču postigao osam poena uz jedan skok.

Podsetimo, Lučić je sredinom aprila doživeo povredu desne šake koja u prvi mah nije delovala kao da je ozbiljnije prirode.

Ipak, naknadno je ustanovljeno da mu je potrebna hirurška intervencija zbog koje je završio sezonu i potom otpočeo oporavak.

Zbog toga je propustio Svetsko prvenstvo u Manili, kao i dva i po meseca nove sezone.

Početkom novembra trener Bajerna Pablo Laso najavio je posle utakmice protiv Crvene zvezde da je kapiten Bajerna otpočeo sa individualnim treninzima.

Sada se konačno posle mesec i po dana vratio na parket.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()