"Postajem dobar defanzivac": Jović zadovoljan posle demontiranja Klivlenda

Trener želi da budem odličan i ja to cenim, rekao je srpski košarkaš

25.03.2024. 13:20
  • Podeli:
Nikola Jović-65def63c6112e.webp Foto: AP Photo/Craig Mitchelldyer/Tanjug

Posle meča sa Klivlendom Nikola Jović je izjavio da postaje dobar defanzivac i da će nastaviti da radi na tom aspektu svoje igre.

Mladi košarkaš je postigao osam poena u ubedljivoj pobedi Majamija nad Klivlendom - 121:84. Jović je za Majami odigrao 18 minuta, što mu je bilo dovoljno za osam poena (3/6 iz igre, 2/4 za tri), uz po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

"Trener želi da budem odličan i ja to cenim. Postajem zaista dobar defanzivac u situacijama jedan na jedan, na tome ću nastaviti da radim. To je nešto što možete videti u poslednje vreme. Uvek možete biti bolji, a ja se nadam da ću biti sve bolji", istakao je Jović posle meča.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()