Razigrani Jokić: Denver slavio protiv Vašingtona, Nikola ostvario novi rekord

Kontrola igre uspostavljena je u prvom poluvremenu

22.01.2024. 08:23
  • Podeli:
Nikola Jokić-65ae102d67674.webp Foto: AP Photo/Nick Wass/Tanjug

Denver je slavio u Vašingtonu sa 113:104, a Nikola Jokić je predvodio ekipu do 30. trijumfa u sezoni.

Centar Nagetsa je postigao 42 poena uz 12 skokova i osam asistencija. Ovim učinkom Jokić je upisao 18. utakmicu u karijeri na kojoj je postigao 40+ poena, što mu je lični rekord. 

Prvu veću prednost gosti su stekli sa 33:24. Na poluvremenu su imali +10 poena prednosti 62:52, a prve dve četvrtine bile su najbolje kada je reč o Jokićevom učinku, jer je do tada upisao 26 poena uz šest skokova i pet asistencija, te dve blokade.

Jokić je propustio prvu polovinu poslednje četvrtine, ali je ušao ponovo da obezbedi razliku i Denver je slavio.

Osim Jokića, odličnu partiju pružio je i Džamal Marej sa 19 poena, koliko je imao i Majkl Porter Džunior. Povratnik na teren Aron Gordon je imao dabl-dabl učinak od 11 poena uz deset skokova. S druge strane, kod Vašingtona najefikasniji je bio Kajl Kuzma sa 17 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()