Sada i zvanično: Ognjen Dobrić se vratio u Crvenu zvezdu

Miljenik "Delija" i veliki navijač crveno-belih se vratio u klub

21.07.2024. 10:25
  • Podeli:
ognjen dobric  Antonio AhelATAImages-669cc3b40e4a7.webp Foto: Antonio AhelATAImages

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da se Ognjen Dobrić vratio u klub sa Malog Kalemegdana.

Posle jedne godine provedene u Virtusu iz Bolonje, popularni "Kobra" se vratio kući.

Ognjen Dobrić je u Crvenu zvezdu došao još 2013, s povremenim radom u FMP. Četvorostruki je šampion AdmiralBet ABA lige i šestostruki prvak Srbije.

Proglašen je MVP finalne serije AdmiralBet ABA lige 2022, kao i Kupa Radivoja Koraća 2023.

Takođe, Dobrić se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije na pripremama, a jedan je od glavnih uzdanica Pešićevog tima za Olimpijske igre u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()