Savršen start ABA lige za crno-bele: Parni valjak "samleo" Borac iz Čačka

Partizan demolirao ekipu iz Čačka u Beogradskoj areni

25.09.2024. 20:53
  • Podeli:
partizan kk partizan-66f45551461da.webp Foto: KK Partizan

U okviru prvog kola ABA lige košarkaši Partizana savladali su Borac iz Čačka rezultatom 96:66.

Na samom startu meča Borac je držao egal zahvaljujući Boldvinu. Karlik Džons je odmah po ulasku na parket pogodio trojku za 16:15, da bi Braun nastavio istim tempom za 19:15 što je bila najveća prednost nekog tima do tada, pa je trener gostiju tražio tajmaut.

Ređale su se trojke, novu je pogodio Lundberg, a Partizan je na prvi mali odmor otišao sa pet poena razlike.

Imao je Partizan 30:20 na startu druge deonice, ali je Borac serijom 5:0 uspeo da se vrati u meč. Ipak, Bonga je zablistao, kao i Sterling Braun koji je vezao pet poena, i crno-beli su bili na 38:25.

Imao je Partizan čitavih +15 zahvaljujući Karliku Džonsu, Borac je pokušavao da se vrati, ali ali crno-beli su bili superiorni pa je rezultat na poluvremenu bio 46:36.

Nisu Čačani imali nikakve šanse protiv ovakvog Partizana. Ife Lundberg je pogodio trojku za 74:44 i donosi prvih 30 razlike Partizanu na ovoj utakmici. Ogromna prednost crno-belih, koju su uspešno održavali, a na kraju meča je rezultat bio 96:66.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()