Sferopulos i Branko Lazić otkrivaju ključ uspeha u Milanu

Vremena za razmišljanje nema mnogo, okršaj sa Olimpijom je već sutra

10.01.2024. 14:27
  • Podeli:
joanis sferopulos kk crvena zvezda (2)-6536d2850365f.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su iz Vilerbana direktno u Milanu gde ih u četvrtak očekuje okršaj sa Olimpijom u okviru 21. kola Evrolige.

Asvel je u utorak šokantno porazio crveno-bele i tako ih sprečio da odu na samo pobedu od plej-in zone. Vremena za razmišljanje nema mnogo, čega je svestan i trener Janis Sferopulos.

Pred utakmicu je izrazio da je odbrana ključ za slavlje.

"Igramo protiv ekipe, koja je pokazala konstantnost u svojim igrama i odbrambeno i napadački. To posebno važi za utakmice koje su igrali kod svoje kuće i na svom terenu. Ono što je osnovno i što moramo je da odigramo znatno bolje i individualnu i timsku odbranu kako bi uopšte došli u priliku da se izborimo za našu šansu", rekao je on.

Sličnog je mišljenja i kapiten Branko Lazić.

"Sve moramo bolje u odnosu na prethodnu utakmicu. Činjenica je da smo u seriji gostujućih utakmica, i da druga utakmica duplog kola uvek ima dodatnu težinu. Mi moramo da odigramo mnogo čvršće u odbrani, i individualno i timski, moramo da igramo sa više energije narednu utakmicu kako bi došli do povoljnog rezultata. Nemamo puno vremena, ali verujem da će biti dovoljno da spremni dočekamo duel sa Olimpijom", kazao je Lazić.

Zvezda u ovom momentu ima skor 8-12, dok je pobedu više uz poraz manje pribeležio italijanski klub.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()