Sferopulos i Lazić pred susret sa crno-belima: Evo šta kažu o meč lopti koju imaju u rukama

Košarkaši Crvene zvezde su na najbolji mogući način započeli finalnu seriju plej-ofa ABA lige

18.05.2024. 21:22
  • Podeli:
kk crvena zvezda-6648fffb978ff.webp Foto: KK Crvena zvezda

KK Partizan i Crvena zvezda će u nedelju od 20.30 u Beogradskoj areni odigrati treći meč finala plej-ofa ABA lige, a ukoliko crveno-beli savladaju večitog rivala, osvojiće titulu.

Košarkaši Crvene zvezde su na najbolji mogući način započeli finalnu seriju plej-ofa ABA lige, pošto su u prve dve utakmice odbranili domaći teren protiv Partizana, pa će u trećoj imati meč loptu za titulu najboljeg u regionu.

Treći meč velikog finala igra se u nedelju od 20.30 u Beogradskoj areni, pred navijačima Partizana, a taj meč su iz redova Crvene zvezde najavili šef stručnog štaba Janis Sferopulos i kapiten Branko Lazić.

Grčki stručnjak je potvrdio sjajne vesti za sve kojima je crveno-bela boja u srcu, pošto će moći da računa na sve raspoložive igrače.

"Treća utakmica za obe ekipe. Sada igramo na terenu našeg protivnika i rivala. Ono što je osnovno i od čega sve kreće je da moramo da budemo izuzetno fokusirani i da se držimo našeg plana igre", rekao je trener Zvezde. 

Nakon njega je reč dobio elitni defanzivac i kapiten tima Branko Lazić.

"Očekuje nas teška i zahtevna utakmica. Igra se u Beogradskoj areni, to je teren koji nam je dobro poznat i već smo odigrali dve utakmice nominalno kao gosti na početku sezone. Nema tajni, moramo da odigramo jako čvrsto uz puno koncentracije i da se pridržavamo plana i sprovedemo ga na terenu", poručio je on.

Ekipa Željka Obradovića će pokušati da pred svojim navijačima spreči večitog rivala da sutra podigne pehar, i da tako ostanu u igri za odbranu titule.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()