Davidovac i Sferopulos pred FMP: Moramo da okrenemo novi list

Zvezda je častila navijače besplatnim ulazom

23.05.2024. 18:23
  • Podeli:
dejan davidovac, janis sferopulos - 23 okt 2023 - foto Antonio Ahel ATAImages-659868b454485.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da njegov tim mora da bude koncentrisan i da se drži plana igre u meču sa FMP-om.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20.30 časova u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu FMP-a u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije, uz besplatan ulaz za navijače. 

Polufinalna serija se igra na dve pobede.


"Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru", izjavio Sferopulos za klupski sajt. 

O očekivanjima pred utakmicu govorio je i prvotimac Crvene zvezde Dejan Davidovac.

Foto: Profimedia

"Znamo kako igra ekipa FMP-a. Namučili su nas u Kupu Radivoja Koraća, tada smo utakmicu rešili u našu korist u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmicu u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina i u predstojećoj utakmici", zaključio je Davidovac.

Druga utakmica biće odigrana u ponedeljak od 18 časova, a domaćin će biti ekipa FMP-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()