Sferopulos: Zadovoljan sam pobedom, kontrolisali smo dešavanja na terenu

Crvena zvezda je večeras u Železniku pobedila Split 89:67 u meču 13. kola regionalne ABA lige

24.12.2023. 21:31
  • Podeli:
sferopulis tanjug-65889529c783d.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je večeras u Železniku da je zadovoljan igrom protiv Splita i dodao da je pristup utakmici bio na visokom nivou.

Crvena zvezda je večeras u Železniku pobedila Split 89:67 u meču 13. kola regionalne ABA lige.

Sferopulos je odlučio da na meču protiv Splita odmori Miloša Teodosića i Džoela Bolomboja, dok je na ovom meču za "crveno-bele" debitovao Fredi Gilespi.

"Pristup utakmici je bio na visokom nivou. Kontrolisali smo dešavanja na terenu, igrali veoma dobro u oba smera. Zadovoljan sam prikazanim. Raduju me partije Simonovića i Lazarevića, debitovao je Gilespi, koji tek treba da se adaptira na sistem, ali sam siguran da će nam mnogo značiti u period koji sledi", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

On je istakao da je zadovoljan igrom Jaga dos Santosa.

"Odmorili smo Teodosića i Bolomboja, razigrali nekoliko igrača, odigrali dobar meč i sa dosta samopouzdanja čekamo iskušenja koja slede. Jago je mlad igrač, ima oscilacija, ali ja sam zadovoljan onim što pruža na terenu", dodao je trener Crvene zvezde.

Sferopulos je istakao da Crvena zvezda prati situaciju na tržištu.

"Pratimo situaciju na tržištu, angažovaćemo igrača, ali samo pod uslovom da može da bude pojačanje za ekipu. Nećemo dovoditi igrače, samo da bi povećali njihov broj u timu. Verujem u momke koje imam na raspolaganju. Sigurno nećemo da žurimo", istakao je Sferopulos.

Crvena zvezda je prva na tabeli ABA lige sa 12 pobeda i jednim porazom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()