Sferopulos zagolicao maštu navijačima: Možda ćemo dovesti još nekoga

Zvezda ipak nije zatvorila roster za narednu sezonu?

26.07.2024. 14:45
  • Podeli:
Tan2024-05-1921042833_7 janis sferopulos foto vladimir sporcic-664a70457c180.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Košarkaški klub, Crvena zvezda je već ozvaničila nekoliko pojačanja za narednu sezonu. Grčki stručnjak Janis Sferopulos je izjavio da potencijalno nije kraj dolascima novih igrača.

"Možda nismo završili. Pre svega, pojačanja koja smo doveli su nam pojačala postojeći roster koji je vrlo vredan, ali smo želeli da dovedemo igrače sa plej-of i Fajnal for iskustvom kako bismo pojačali srpski element tima koji srpski tim mora da ima, što više srpskih igrača", rekao je Sferopulos.

Grk je zadovoljan onim što Crvena zvezda sada ima u timu:

"Imamo pun sastav, posedujemo tri igrača na gotovo svakoj poziciji i mislim da je do nas da uradimo mnogo više u Evropi u odnosu na prošlu sezonu. Prethodna godina je završila u lepom ambijentu, osvojili smo tri trofeja, ali želimo mnogo više da učinimo u Evropi, da budemo konkurentniji u svakoj utakmici. Ne volim da gledam na kraj, idemo utakmicu po utakmicu", rekao je trener Crvene zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()