Sledi povratak u Partizan? Šarlot Hornetsi otpustili Dvejna Vašingtona

Konačan rasplet situacije oko Vašingtona biće poznat u petak

09.10.2024. 16:45
  • Podeli:
vasington partizan  Antonio AhelATAImages-66f9251e87381.webp Foto: Antonio Ahel ATAImages

Čelnici Šarlot Hornetsa otpustili su Dvejna Vašingtona i, ukoliko američki košarkaš ne dobije ponudu drugog NBA kluba u roku od 48 časova, vratiće se u Partizan. 

Kako je saopšteno na sajtu Šarlota, ugovor sa Vašingtonom je raskinut posle dve presezonske utakmice u kojima je košarkaš odigrao 19 minuta i postigao 12 poena. 

Po pravilima NBA lige, Vašington mora da sačeka 48 sati za eventualnu drugu ponudu kluba iz NBA, a ukoliko se to ne dogodi ponovo će zadužiti dres Partizana. 

Konačan rasplet situacije oko Vašingtona biće poznat u petak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()