Slovenci ne kriju sreću: Luka Dončić se vratio

Prva zvezda reprezentacije je stigla

24.06.2024. 21:43
  • Podeli:
luka dončić, 7 sept 2023 - profimedia (1)-66605352bf3c6.webp Foto: Profimedia

Prva zvezda Slovenija, Luka Dončić, priključio se košarkaškoj reprezentaciji na pripremama pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Strahovalo od mogućeg propuštanja turnira, Dončić se u ponedeljak pojavio vidno raspoložen i ušao u hotel, gde se nalaze njegovi saigrači.

Podsetimo, Slovenija igra u Atini turnir za plasman na OI, gde će im rivali biti Hrvatska i Novi Zeland u grupi, a u polufinalu bi mogli da se sastanu sa Grčkom, Egiptom i Dominikanskom Republikom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()