Definitivno završio epizodu u Partizanu: Kevin Panter je novi košarkaš Barselone

Osim Partizana, Panter je u karijeri nosio i dres drugog srpskog evroligaša Crvene zvezde

14.06.2024. 22:50
  • Podeli:
Tan2024-03-2823162710_8 kevin panter kk partizan foto marko djokovic-661a27fd72363.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Danas su se pojavile informacije da će kapiten Partizana Kevin Panter pojačati Barselonu, nakon toga su sepojavili i brojni demanti, ali sada je svim spekulacijama došao kraj. 

Posle tri godine Panter će i definitivno napustiti ekipu Partizana.

Čekao je kapiten Parnog valjka reakciju iz Humske 1, ali je u međuvremenu ipak prihvatio uslove koje je pred njega stavila Barselona i naredne sezone nosiće dres katalonskog giganta.

Njegov boravak u crno-belima završava se posle tri sezone i sa jednim osvojenim peharom. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()