Srbija je njihov dom: Makabi i Hapoel ostaju u Beogradu i naredne sezone

Situacija u Izraelu se ne smiruje

07.07.2024. 14:05
  • Podeli:
makabi-66290f5ad72bb.webp Foto: Angelika Warmuth/dpa via AP

Na tri meseca od starta košarkaške sezone, izraelski klubovi već su doneli odluku da ostanu u Srbiji.

Osim u slučaju nekog povoljnog i malo verovatnog obrta u bezbedonosnoj situaciji u Izraelu, Makabi iz Tel Aviva će drugu godinu zaredom evroligaške utakmice igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", potvrđeno je Sport klubu iz organizacije šampiona Izraela.

Takođe, ostavljena je mala mogućnost da se u toku sezone žuto-plavi vrate u Menora Mivtačim arenu, međutim, u ovom trenutku izvesnije je da će Ponos Izraela dočekati finiš Evrolige i plej-of u prestonici Srbije.

Identična sitaucija je i sa Hapoelom iz Jerusalima, u kojem smo takođe saznali da su doneli odluku da nastave sa boravkom u Beogradu i takmičenjem u nekadašnjem "Pioniru", a ljudima iz imenjaka iz Tel Aviva jasno je da u narednih godinu dana verovatno neće biti uslova za međunarodne utakmice kod kuće, ali se u Hapoelu i dalje dvoume između Beograda i Sofije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()