Zvezda rastočila Slovence, razlika nadrealna

U narednom kolu ABA lige crveno-beli gostuju Ciboni u Zagrebu

10.03.2024. 20:36
  • Podeli:
kk krka, kk crvena zvezda - aba liga - 10 mart 2024 - foto ABA league j-t-d Dragana Stjepanovic-65ee0ab2bd95d.webp Foto: ABA leaguej.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Krku u utakmici 22. kola ABA lige rezultatom 110:57. Pitanje pobednika nije postavljalo nijednog trenutka.

Zvezda je od starta dala gas i prednost je konstatno rasla. Već posle prve četvrtine bilo je +20 poena razlike 31:11, a na poluvremenu čak 56:27.

Drugo poluvreme bilo je samo otaljavanje posla, a crveno beli su u finišu ponovo dodali gas otišli na 53 razlike i potpuno deklasirali nedoraslog rivala

Zvezda je prva na tabeli sa skorom 19-3. Krka deli poslednje mesto sa Mornarom sa svega četiri pobede. U narednom kolu crveno-beli gostuju Ciboni u Zagrebu.

Ostaje nada da će izabranici Janisa Sferopulosa znati da odigraju i neki pobednički meč u Evroligi, pošto razloga za neko preterano slavlje zbog dezintegracije Krke baš i nema, dok razloga za nezadovoljstvo igrama u najjačem takmičenju Starog kontinenta ima na pretek.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()