"Strašan" posao Panatinaikosa: U halu uložili više od 18 miliona evra

Nova podloga će bez sumnje obradovati igrače

21.09.2024. 15:50
  • Podeli:
panatinaikos profimedia-0871083729-663cc9ac9b623.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa i navijači ovog kluba imaće u predstojećoj sezoni potpuno novi ugođaj. Naime,  privode se kraju radovi na renoviranju ove "OAKE" vredni više od 18 miliona evra.

PAO je nedavno podelio sa pratiocima na svojim društvenim mrežama snimak na kojem se može videti "novo ruho" hale koja je, pored ostalog, u potpunosti presvučena u zelenu boju.

To je samo deo onoga što će navijači atinskog kluba imati priliku da vide od promena u odnosu na prethodnu sezonu.

Njatraktivnija novina ipak je sam teren, koji je postavlja ovih dana, i biće zaista nešto što je do sada retko viđeno u evropskoj košarci - u pitanju je LED teren.

PAO nije prvi klub koji je instalirao teren koji je zapravo jedan veliki ekran, ali to je uradio među prvima, i ova investicija vredna 3,2 miliona evra Atinjanima će doneti potpuno novu dimenziju planiranja marketinških akcija.

Takođe, nova podloga pogodovaće i igračima jer je prijatnija za igru i kako kažu stručnjaci, manja je mogućnost povreda na ovakvom terenu nego na tradicionalnom parketu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()