Susreti Jokića i Dončića su zabava za NBA: Nikola želeo da uruči poklon Luki

Srbin i Slovenac su zajedno ušli u dvoranu

19.12.2023. 10:27
  • Podeli:
Nikola Jokic i Luka Doncic 1-65815fe8cc667.webp Foto: AP Photo/Jack Dempsey/Tanjug

Denver je slavio, Luka Dončić se novom partijom iznova proslavio. Dalas je izgbio, Nikola Jokić se "umorio".

Ako ništa ovo je bila prilika da se dva drugara sretnu i razmene po koju na srpskom jeziku. Susreti dvojice košarkaša, o kojima se dugo već priča u NBA ligi i celoj Evropi, uvek je ineteresantan medijima, pa ih je i ovog puta pratila kamera pre i posle utakmice. 

Jokić i Dončić su zajedno ušli u dvoranu sa osmehom na licu...

Utakmicu su odigrali kao dobri zananci i ljuti rivali. 

Na kraju utakmice Jokić i Dončić su se srdačno pozdravili, a Nikola je želeo Luki da uruči loptu, kao najboljem igraču meča sa 38 poena i 11 skokova. Međutim, Slovenac je nije prihvatio jer je on deo tima koji je ovog puta izgubio.

Bio je to zabavan i lep susret, bez obzira na to ko slavi, a ko gubi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()