Svi dvocifreni: Odlične partije Jovića, Micića, Pokuševskog i Vukčevića

Izgubila sva četvorica

08.04.2024. 10:22
  • Podeli:
Nikola Jović-6613a715b967c.webp Foto: AP Photo/Lynne Sladky/Tanjug

Srpski košarkaši Nikola Jović, Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski i Tristan Vukčević pružili su zapažene partije u mečevima NBA lige odigranim u noći između nedelje i ponedeljka.

U porazu Majamija od Indijane odličan je bio Jović koji je kao starter za 24 minuta na terenu zabeležio 18 poena (4/5 za dva, 2/5 za tri) i dva skoka. 

U timu Majamija najefikasniji je bio Džimi Batler sa 27, Tajler Hiro je dao 21, a Bem Adebajo 20 poena.

Indijanu su do pobede vodili Majkl Tarner i Ti Džej Mekonel sa po 22 poena, dok je Paskal Sijakam ubacio 18.

Vukčević je u porazu Vizardsa od Toronta trenera Darka Rajakovića četvrti meč zaredom imao dvocifren učinak. Doskorašnji član Partizana je dao 11 poena (3/5 za dva, 1/5 za tri, 2/2 slobodna bacanja).   

Odlični su u Vašingtonu bili i Deni Avdija sa 32 poena, Džordan Pul sa 29, kao i Kori Kispert sa 21. Imanuel Kvikli je bio najefikasniji u Torontu sa 31 poenom, Ar Džej Beret je dao 22 poena, Keli Olinjik 21 i Geri Trent Džunior 20.

U porazu Šarlota od Oklahome Micić je pružio odličnu partiju protiv bivšeg kluba. Za 31 minut na parketu postigao je 17 poena (2/5 za dva, 4/7 za tri), uz 10 asistencija i po jedan skok i ukradenu loptu. 

Pokuševski je igrao sedam minuta manje i imao 14 poena (4/5 za dva, 2/4 za tri) i devet skokova.

Aron Vigins je sa 26 poena predvodio Oklahomu do pobede, a Čet Holmgren i Džoš Gidi su dodali po 20 poena.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()