Transfer "bombe" i u Hrvatskoj: Cibona predstavila dva velika pojačanja

Velike ambicije pred novu sezonu...

09.09.2024. 13:07
  • Podeli:
Košarkaška lopta-64eda7596d854.webp Foto: AP Photo/Aaron Favila/Tanjug

Hrvatski košarkaški klub Cibona  zvanično je potpisao dva velika košarkaška imena: Pitera Džoka i Etonija "Keta" Barbera.

Piter Džok je ovdašnjoj publici poznatiji po utakmicama u Južnom Sudanu protiv Srbije na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, a pokriva poziciju krila i dolazi posle sezone u Otava Blekdžeksima.

Entoni Barber, čuveni Ket Barber, bivši je igrač Atlanta Hoksa i student NC Stejt univerziteta.

Odrastao je u istom kraju kao Alen Ajverson i zbog stila igre često poređen sa njim, ali je Barber dosta lošiji bek od slavnog Ajversona.

Ipak, radi se o poznatom i kvalitetnom košarkašu i kako je Cibona navela "Istakao se mirnoćom i liderskim sposobnostima".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()