Tristan Vukčević skrenuo pažnju Amerikanaca na sebe

Nema mnogo velikih momaka na ovom draftu koji mogu da šutiraju i poentiraju iz svakog ugla, smatra analitičar ESPN

18.05.2023. 09:52
  • Podeli:
Tristan Vučković-1665654898050.webp Foto: KK Partizan

Tristan Vukčević je briljirao u Americi. Košarkaš Partizana boravi u Čikagu na NBA "pripremanju i testiranju", a već na prvom ispitu pokazao je svoje umeće. 

Mladi centar postigao je 21 poen (3/3 za tri, 5/7 za dva, 2/3 slobodna bacanja) za ekipu Hajnsa u pobedi nad timom Ričmana (122:95) na "NBA draft kombajnu".

"Veliki uticaj Tristana Vukčevića koji je pokazao svoje odlične veštine. Nema mnogo velikih momaka na ovom draftu koji mogu da šutiraju i poentiraju iz svakog ugla terena kao on", rekao je Džonatan Đivoni, analitičar ESPN.

Vukčević je bio najefikasniji u svom timu, a na terenu je proveo skoro 17 minuta. On je imao i dva skoka. U poraženoj ekipi najbolji je bio Modžave King sa 15 pooena.

Vukčević je dobio dozvolu kluba da nastupi u Čikagu na "NBA draft kombajnu". 

Košarkaš Partizana će pokušati da se dokaže skautima iz NBA lige uoči predstojećeg drafta, koji će biti održan 22. juna u Bruklinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()