U Parizu pometnja oko početka utakmice: Zvezda se oglasila i saopštila tačan termin

Meč se igra od 21 sat kako je prvobitno i planirano

04.10.2024. 14:45
  • Podeli:
crvena zvezda kk crvena zvezda-66e98083d58cb.webp Foto: KK Crvena zvezda

Danas su se pojavile informacije kako će meč između Crvene zvezde i Pariza biti pomeren za pola sata ranije, međutim od toga neće biti ništa.

Pometnju je uneo francuski klub, koji je na društvenoj mreži "X" obavestio kupce ulaznica, koji će prisustvovati duelu u "Adidas areni", da će on krenuti pola sata ranije, odnosno u 20.30 sati.

Oglasila se potom i Crvena zvezda i objavila da je u pitanju loše koncipirana i loše protumačena objava Pariza.

"Apel domaćina koji je poslat svim vlasnicima karata za večerašnji meč, odnosi se na raniji dolazak u dvoranu, a ne na raniji početak utakmice koja će startovati kako je i predviđeno!", saopštila je Zvezda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()