Vanja Marinković: Ludi šutevi su nas sve iznenadili

Rezultat u finišu kaže da Partizan ne može da se sastavi, a to nije tačno, rekao je bek Baskonije

15.10.2022. 14:02
  • Podeli:
Vanja Marinković-1665835359841.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana poraženi su od Baskonije, u produžetku, u gostima. I možda bi sve manje bolelo da crno-beli nisu imali pobedu u rukama, ali nisu dobro reagovali u poslednjem napadu, pa je trojka Markusa Hauarda ušla kao kap sa zvukom sirene. U petominutnom nastavku raspršenu energiju i koncentraciju niko nije mogao da sakupi. Domaćin je slavio. 

A u redovima slavljenika ovog puta je bio i reprezentativac Srbije, nekadašnji igrač Partizana, Vanja Marinković. I on je posle meča bio iznenađen ishodom meča. Ali, zna i bek Baskonije da je u takvim preokretima draž košarke

"Ne znam šta da kažem. Naneli je imao dva penala, nisam očekivao da će promašiti. Naš je dao preko dve ruke, ali on je šuter pa je šuter. Stvarno lud šut. Svi smo bili u šoku. Onda smo u produžetku opet loše počeli. Madar je dao trojku koju ni on nije mogao da poveruje da je dao, ali na kraju smo pobedili mi. Tek je početka, sada ispada da smo mi ekipa, a da Partizan ne može da se sastavi. Ne mora to ništa da znači. Ponavljam da je nama bitna pobeda i da smo lepo krenuli, ali sezona je predugačka. Imamo još mnogo toga da uradimo kako bismo se pokazali da smo dobra ekipa na duže staze", rekao je Vanja Marinković, a preneo Mozzartsport. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()