Više nema dileme, magija se nastavlja: Teodosić ostaje u Zvezdi

Legenda srpske košarke ostaje na Malom Kalemegdanu

13.06.2024. 15:20
  • Podeli:
milos teodosic kk crvena zvezda-666af49e06ab2.webp Foto: KK Crvena zvezda

Srpski košarkaš Miloš Teodosić je prošle sezone potpisao za Crvenu zvezdu, a bez sumnje je najveći ljubimac navijača. On je pokretao tim u lošim trenucima, bio je glavni šraf trenera Janisa Sferopulosa u borbi za tri trofeja, koja su crveno-beli na kraju osvojili.

Dugo se spekulisalo o tome da li će Teo završiti karijeru ili će navijačima još neko vreme pružiti zadovoljstvo da ga gledaju. Sada više nema dileme, klub je zvanično objavio da je bivši kapiten reprezentacije Srbije produžio saradnju sa crveno-belima.

"Osvajač triple krune sa Crvenom zvezdom i jedan od najboljih košarkaša koje je ova zemlja imala, Miloš Teodosić produžio je ugovor sa voljenim Klubom i nosiće crveno beli dres i u sezoni 2024/25. Ostanak lidera ove ekipe na terenu i u svlačionici predstavlja ogromno pojačanje za KK Crvena zvezda za koji je Miloš prethodnu sezonu odigrao sa velikim uspehom, ali i motivacijom i željom da pomogne klubu i timu u svakom smislu", stoji u objavi crveno-belih.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()