Više nema dileme: Petrušev putuje sa Zvezdom u Kaunas

Važno pojačanje za crveno-bele pred duplo kolo Evrolige

28.10.2024. 17:20
  • Podeli:
filip petrusev profimedia-6717fc179e10c.webp Foto: Profimedia

Iako se još uvek nije pojavio na zvaničnom sajtu Evrolige kao novo pojačanje Crvene zvezde, Filip Petrušev će ići sa ekipom u Kaunas, i biće na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu za meč sa Žalgirisom.

On je nedavno pojačao Zvezdu, u koju je došao kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa.

Ono što je sigurno da u klauzuli stoji da neće biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu za susrete sa timom iz Pireja.

Petrušev je za Zvezdu igrao u sezoni 2022/23, nakon čega je otišao u NBA ligu.

Podsećanja radi, u timu neće biti Džoela bolomboja, a za sada nieje poznato da li će igrati Nemanja Nedović koji je propustio meč u Madridu prortiv Reala, kao i onaj u Zadru protiv istoimene ekipe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()