Zašto ga zovu mađioničar? Teodosić asistencijom iznenadio i svoje saigrače

Odličan pas srpskog košarkaša

11.01.2024. 21:27
  • Podeli:
Miloš Teodosić-65854bca7a7aa.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde i Olimpije iz Milana igraju u Italiji meč 21. kola Evrolige, a, čitava Italija, kao i Evropa, mogla je da vidi neverovatan pas Miloša Teodosića, koji je još jednom pokazao zašto nosi nadimak "mađioničar".

Miloš Teodosić,iako ima dosta velik broj godina, ove sezone igra u Zvezdi i oduševljava Evropu, a to je uradio i sada u Milanu.

Zvezda je imala napad, Miloš Teodosić je imao loptu, svi su već videli da će dodati loptu Frediju Gilespiju iz pika ili Rokasu, ali, on je video Davidovca u ćošku i izbacio mu je loptu, a ovaj je to kaznio trojkom.

Odličan pas srpskog košarkaša pogledajte u video snimku u nastavku teksta:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()