Zvezda nije ista bez Bolomboja i Nedovića: Real pregazio crveno-bele u Madridu

Oba tima sada imaju skor od tri pobede i dva poraza

24.10.2024. 22:53
  • Podeli:
kk real madrid crvena zvezda, evroliga, 24 okt 2024 - profimedia-0925918993-671aae889b74e.webp Foto: Profimedia

Crveno-beli su u utakmici petog kola Evrolige poraženi u Madridu od Reala sa 95:72 (22:10, 24:19, 25:25, 24:18), pa tako sada obe ekipe imaju učinak od tri pobede i dva poraza.

Teodosić je sa 11 poena bio najefikasniji u Crvenoj zvezdi. Kalinić je postigao devet, a Daum i Dos Santos po osam. Kod domaćina Musa je postigao 17 poena, Kampaco 13, a Tavares i Ndiaj po 12.

Zvezda je igrala bez Bolomboja i Nedovića i nije mogla da pruži jači otpor.

Na krilima Fakunda Kampaca domaći tim je rano stekao dvocifrenu prednost. Zvezda nije uspela da uhvati svoj ritam i vrati se u meč, iako je povremeo uspevala da pravi mini-serije.

Kampaco je meč završio sa indeksom 30. Bio je bez promašaja u meču u kojem je postigao 13 poena, ima je i tri skoka, šest asistencija i jednu osvojenu loptu, pa je proglašen za igrača utakmice.

Crvena zvezda u narednom kolu gostuje Žalgirisu, a potom u dočekuje Panatinaikos dva dana kasnije u nedelji sa duplim kolom.

Real gostuje Olimpijakosu, a zatim stiže u Beograd u goste Makabiju.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()