Zvezda poslala uplatu Baskoniji: Očekuje se ozvaničenje Mekintajera

Kralj asistencija uskoro na Malom Kalemegdanu

03.07.2024. 13:40
  • Podeli:
kodi miler-mekentajer Dusan MilenkovicATAImages-65c78b8cda9de.webp Foto: ATAImages/Dusan Milenkovic

 Posle dugo čekanja – Crvena zvezda je platila obeštećenje za Kodi Milera Mekintajera.

Kao što se očekivalo, dogovor između crveno-belih i Španaca je postignut, a šampion ABA lige je na adresu kluba iz Vitorije poslao uplatu u visini od 600.000 dolara, koliko je iznosila klauzula u ugovoru Amerikanca, saznaje Meridijan sport.

Sada je ostalo još da Baskijci potvrde uplatu (međunarodna transakcija) i da Zvezda zvanično predstavi Kodija kao novog igrača.

Miler Mekintajer iza sebe ima sjajnu sezonu, prvu u Evroligi. Iskočio je nekako iz drugog plana i bljesnuo – sa 7,3 asistencija po utakmici je bio najbolji dodavač Evrope, a ostale kolone su takođe bile veoma dobre. Prosek od 9.6 poena, 4.4 skoka, odnosno indeks od 14.9.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()