Neviđen preokret: Zvezdi izmiče transfer Nikole Kalinića zbog Obradovića

Miljenik navijača crveno-belih je prethodne dve sezone proveo u Barseloni

22.05.2024. 12:56
  • Podeli:
Nikola Kalinić-1668685085242.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Kalinić trenutno nastupa za špansku Barselonu, a pominjalo se da bi ovog leta mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

Predsednik crveno-belih, Nebojša Čović je potvrdio da klub sa Malog Kalemgdana kao glavni cilj ima da vrati Kalinića, ali izgleda da to neće biti nimalo lako.

Naime, kako prenose španski mediji, veliko interesovanje za Kalinića izrazio je bivši trener Zvezde Saša Obradović.

Trenutni trener Monaka se često dovodio u konverzaciju o otkazu, međutim, kako to sada deluje, veruje se da će ostati i naredne sezone.

Kalinić je u Zvezdi igrao pre dve godine, a poslednje dve sezone provodi u Barseloni, gde je ove godine prosečno beležio 7.3 poena, 3.8 skokova, i 2.4 asistencije.

Ovo će sigurno uznemiriti navijače crveno-belih imajući u vidu ranije informacije da je  povratak Kalinića u Zvezdu gotova stvar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()