Tragedija u Turskoj: Preminula poznata odbojkašica (28), otkriven uzrok smrti

Portorikanka je u klub stigla pre dvadesetak dana

30.08.2024. 16:15
  • Podeli:
pilar viktorija profimedia-66d1d3b43008e.webp Foto: Profimedia

Pilar Viktorija, 28-godišnja odbojkašica i reprezentativka Portorika, pronađena je mrtva u svom stanu u turskoj Bursi.

Njena smrt nije proglašena sumnjivom jer su prvi rezultati istrage pokazali da je umrla od posledica srčanog udara.

Kako piše turski portal Artigerček, Pilar je pre nego što je otišla da spava uzela dva leka protiv bolova, a nakon nekoliko pokušaja da je kontaktiraju kolege telefonom nakon što se nije pojavila na treningu, pozvana je policija.

Kako pišu turski mediji, ona je klub Beledijespor iz Burse stigla pre 20-ak dana i na lekarskom pregledu kom je bila podvrgnuta prilikom dolaska u klub pokazalo se da je zdrava.

„Imala je problema sa spavanjem zbog adaptacije na Tursku. Uzimala je lekove za spavanje neko vreme, pre nego što se vratila na normalno. Bila je na treningu u sredu, nije imala bilo kakvih problema. Te večeri je izašla u restoran sa saigračicom. Popila je dve tablete protiv bolova, otišla kući i javila se prijateljima između 23 časa i ponoći“, otkrio je sportski direktor kluba Kenan Dastan.

Navodno, policija nije pronašla ništa sumnjivo kod nesreće portorikanske sportistkinje, ali će zvanična potvrda srčanog udara kao uzroka smrti doći po završetku autopsije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()