Dejvis kup reprezentacija Srbije posetila SOS Dečje selo u Kraljevu

Selektor Troicki je predao dres sa potpisima reprezentativaca direktorki SOS Dečjeg sela Biljani Zorić Dimić

31.01.2024. 18:00
  • Podeli:
dejvis kup reprezentacija srbije posetila sos dečje selo u kraljevu, 31 jan 2024 - foto Tanjug TSS Ivan Radošević-65ba5944bd2c6.webp Foto: Tanjug/TSS/Ivan Radošević

Dejvis kup reprezentacija Srbije posetila je danas SOS Dečje selo u Kraljevu i prisustvovala radionici štićenika. Naši teniseri su tako, pored treninga, proveli dan i u druženju sa decom. 

"Prvo su na prvom treningu u danu imali podršku predškolaca iz PU 'Čuperak' iz Kraljeva. Videli su kako treniraju reprezentativci Srbije i obećali su selektoru Viktoru Troickom da će zdušno da bodre Srbiju u duelu sa Slovačkom", navodi se u saopštenju TSS.

Dejvis kup reprezentacija Srbije je potom obišla SOS Dečje selo u Kraljevu.

"Deca su napravila prava mala umetnička remek dela, dočekali su reprezentativce tortom Srbija u bojama naše trobojke i imali su sijaset pitanja za čitav tim", ističe se u saopštenju.

"Nema mesta na kome bismo danas radije bili nego ovde. Sve što smo videli u Dečjem selu izgleda sjajno i nadam se da će nas svi odavde bodriti u meču sa Slovačkom sa tribina", poručio je selektor Troicki.

On je potom predao dres sa potpisima reprezentativaca Srbije direktorki SOS Dečjeg sela u Kraljevu Biljani Zorić Dimić.

"Nadam se da će posle ovakve značajne posete neko od dece da nastavi da se bavi sportom, pre svega tenisom", poručila je Biljana Zorić Dimić.

Meč između Srbije i Slovačke u kvalifikacijama za Dejvis kup biće odigran drugog i trećeg februara u Kraljevu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()