Dimitrov oduševljeno pričao o Novaku: Najveći kojeg je ova igra ikada imala

Bugarski teniser je danas lako savladao našeg Dušana Lajovića

01.07.2024. 18:20
  • Podeli:
grigor dimitrov AP PhotoMarta Lavandier via tanjug-66068b25b9637.webp Foto: AP PhotoMarta Lavandier via Tanjug

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je uspeo da savlada Dušana Lajovića (6:3, 6:4, 7:5) i prođe u drugo kolo Vimbldona.

Okupljene novinare u glavnoj medijskoj sali je zanimalo šta on misli o poruci Karlosa Alkaraza, koji je Novaku Đokoviću rekao da je nadčovek u kontekstu brzog oporavka od povrede i operacije kolena.

"Šta da kažem? On je najveći kojeg je ova igra ikada imala u tom pogledu. To što on prolazi kroz težak period, a pod tim mislim na to što je drugi ili treći na svetu, ne bih imao ništa protiv da i meni bude tako teško", rekao je Dimitrov i dodao:

"To je Novak, uspeo je da se vrati iz mnogo teških situacija. Striktan je u pogledu rasporeda, sa načinom na koji se priprema. Veoma je temeljan i u pogledu toga kako i šta želi da radi u poslednjih 10, 15 godina. Uvek je uspevao da napravi korak dalje. Za mene je on jedan od, ne jedini, teniser kog sam video da je uspeo da radi na svojoj fizičkoj spremi. Ali sa psihičke strane, on je postao gigant."

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()