Đoković ne može da sakrije emocije: Ovako je supruzi Jeleni čestitao rođendan

Novak se trenutno oporavlja od povrede kolena

17.06.2024. 17:21
  • Podeli:
jelena i novak đoković ata imagaes-6623a7dcb7a7d.webp Foto: ATA images

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković nikada nije krio da mu je porodica velika podrška u životu. Na svakom turniru na kom igra njegovi najbliži ljudi su uz njega, a među njima je uvek i Jelena.

Popularni par se ne libi da iskaže emocije i da najlepši način govori o svom odnosu, pa izuzetak nije bio ni njen rođendan, kada je teniser podelio njihvu zajedničku fotografiju.

- Srećan rođendan najboljoj ženi, majci, prijatelju, partneru, vođi, učitelju, inspiraciji, koju sam mogao poželeti. Moja doživotna partnerka u dublu, Jelena - napisao je uz nju.

Inače, Srbin će učiniti sve da se oporavi i spremi za Vimbldon, odnosno Olimpijske igre. Igre će biti fokus jer je samo zlato jedino što nije do sada osvojio.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()