Đoković protiv De Minora: Objavljena satnica četvrtfinala Mastersa u Monte Karlu

Dvoboj Srbina i Australijanca biće treći međusobni susret dvojice igrača

11.04.2024. 20:40
  • Podeli:
novak đoković monte karloprofimedia-6616e7adbe533.webp Foto: Profimedia

 Srpski teniser Novak Đoković igraće meč četvrtfinala mastersa u Monte Karlu protiv Australijanca Aleksa de Minora u petak sa početkom posle 15 časova, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Četvrftinalni program u petak otvaraju Stefanos Cicipas i Karen Hačanov od 11 časova, a potom, ne pre 13 časova, sledi meč Janika Sinera i boljeg iz duela Holger Rune – Grigor Dimitrov. 

Duel Đokovića i De Minora će najranije početi u 15 časova, ali najrealnije je da krene oko 16 sati. 

Dvoboj Srbina i Australijanca biće treći međusobni susret dvojice igrača. 

Đoković je slavio na Australijan openu prošle, a De Minor na Junajted kupu ove godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()