Đoković se opustio u Beogradu: Pojavio se na događaju i napravio haos

Ima i on dušu

18.06.2024. 21:42
  • Podeli:
đoković-6671e2430954f.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavni teniser Novak Đoković pojavio se večeras na jednom prestoničkom događaju u kežual izdanju, a društvo mu pravi i supruga Jelena Đoković.

Došao je u majici, teksas košulji i pantalonama, a njegovo pojavljivanje izazvalo je mnogo pažnje.

Pripadnice lepšeg pola okružile su ga vrlo brzo, pa je Novak opušteno ćaskao sa svakom.

Činilo se da se odlično zabavlja, a razgovori su potrajali.

Podsetimo, pevačica Slađa Delibašić pozirala je danas sa našim najboljim teniserom na svetu, a fotografiju je odmah podelila na svom Instagram profilu.

Slađa je "uhvatila" Novaka dok je bio u ležernom izdanju. U tom trenutku Novak je na sebi imao košulju braon boje koja je bila raskopčana, osmeh nije skidao sa lica, a svi su primetili i njegovu bradu "od tri dana".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()