Federer voli da gleda Đokovića, a evo zašto žali Nadala

Prati sve iako je u penziji

16.03.2024. 13:22
  • Podeli:
rafael nadal, novak đoković, rodžer federer, lejver kup, 22 sept 2022 - profimedia-6592a3cf87906.webp Foto: Profimedia

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da i dalje voli da gleda mečeve kad može, a posebno Novaka Đokovića, i ističe da mu je žao što se Rafael nadal muči sa povredama. 

"Pratim ih kad su u finalu, kad se Rafa vraća na teren ili Novak postavlja novi rekord. Znam sve, ali ne planiram dan oko teniskih mečeva. Pratim vesti i volim da gledam mečeve kad mogu, posebno Novaka", rekao je Federer za italijansko izdanje originalno njujorškog magazina GQ (Gentlemen's Quarterly).

Švajcarcu je žao što se Nadal muči sa povredama.

"Žao mi je što Rafa nije mogao da igra koliko bi želeo. Nadam se da može da radi šta hoće na leto, jer znam da odustao je od Indijan Velsa i Dohe zbog nekih problema. Ostajem veoma optimističan da može da se vrati na pravi put i nastavi", zaključio je osvajač 20 grend slem pehara i više od decenije deo "velike trojke" sa Đokovićem i Nadalom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()