Hrvati objavili zaradu Gorana Ivaniševića: I nije mnogo za 30 nedelja daleko od kuće

Hrvat i Srbin su saradnju počeli pred Vimbldon 2019

29.02.2024. 20:43
  • Podeli:
Goran Ivanišević Novak Đoković_Thibault Camus AP Tanjug-648612bacaf1d.webp Foto: Thibault Camus / AP / Tanjug

Hrvatski "Nacional" je objavio saznanje da Goran Ivanišević od treniranja Novaka Đokovića nedeljno zaradi između 6.000 i 10.000 evra. 

Svaki segment Ivaniševićevog života interesantan je hrvatskoj štampi, pogotovo onaj o novcu. Goran Ivanišević je ranije objavio nešto nalik otvorenom pismu i uputio ga bivšoj supruzi Tatjani Dragović, sa kojom je u višegodišnjem sudskom sporu oko novca. Trener Novaka Đokovića se borio da uzme nazad svoj novac koji je prisvojila bivša supruga.

Prema informaciji "Nacionala" Ivanišević mesečno zaradi do 40.000 evra, ali suma bude znatno veća kada ima bonusa. Navodno Hrvatu pripada deset procenata od svakog osvojenog grend slema Novaka Đokovića i procena je da je Ivanišević samo u 2023. bez bonusa inkasirao oko 300.000 evra za oko 30 sedmica putovanja koliko je bio sa najboljim teniserom sveta.

Hrvat i Srbin su saradnju počeli pred Vimbldon 2019, Ivanišević je krajem juna te godine postao Đokovićev trener. Što se konkretno zarade od grend slemova tiče, Goran Ivanišević je velike turnire "delio" sa Marjanom Vajdom koji je takođe trenirao najboljeg tenisera sveta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()