Kad nema Kirjosa tu je Kokinakis: Hoćeš da uriniram ovde na terenu?

Australijanci sa kratkim fitiljem

04.06.2023. 11:58
  • Podeli:
Tanasi Kokinakis-647c60050ac3d.webp Foto: AP Photo/Thibault Camus/Tanjug

Nepredvidivost je čar sporta, uglavnom kada je rezultat tokom igre u pitanju. Međutim, sve češće se dešava da i igrači imaju mini rolu na terenu koju niko nije očekivao. 

U tenisu je to pojava koja je sve prisutnija, a poslednju u nizu imao je na Rolan Garosu Tanasi Kokinakis

Naime, Australijanac je u drugom setu svog meča sa Karinom Hačanovim tražio pauzu da ode u toalet. Međutim, prema pravilima on nije imao više pravo na celu pauzu jer je već išao dva puta u toalet, pa je dobio samo 50 sekundi da obavi šta treba van terena. Tada je usledila reakcija koja je sve pomalo zatekla - bila je to nepredvidiva verbalna mini epizoda. 

"Sad mi kažeš da imam još 50 sekundi. Možeš li da budeš realna i da mi daš pristojno vreme za toalet još jednom? Je** ga, imamo samo dve pauze za toalet po meču. Hoćeš da uriniram ovde na terenu? Samo tražim da idem u toalet, u poslednjem meču sam imao grčeve zbog ovoga", govorio je ljut Kokinakis.

Na kraju i da spomenemo da je Kokinakis poražen od Karena Hačanova u četiri seta 6:4, 6:1, 3:6, 7:6. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()