Marej se nada da će igrati na posebnom turniru: Dobiću valjda priliku

Škot trenutno igra na turniru u Dubaiju

28.02.2024. 13:51
  • Podeli:
Endi Marej-65df2c0167edb.webp Foto: AP Photo/Kamran Jebreili/Tanjug

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da se nada da će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi Bi-Bi-Si.

Mari je pre dva dana najavio da ulazi u "poslednjih nekoliko meseci karijere". 

"Nadam se da ću da dobijem priliku da se još jednom takmičim na Olimpijskim igrama", rekao je Marej, koji je osvojio zlatne medalje u singlu na OI u Londonu 2012. i Rio de Žaneiru 2016. godine.

Marej, koji je trostruki grend slem šampion, krajem jula 2019. godine operisao je kuk. Škot je ove sezone odigrao sedam mečeva, a ostvario je samo dve pobede uz pet poraza. On je trenutno na 67. mestu ATP liste.

"Kada dođe vreme verovatno ću nešto da kažem pre nego što odigram poslednji meč na poslednjem turniru", rekao je Marej, koji trenutno igra na ATP turniru u Dubaiju.

Sledeći protivnik mu je Francuz Ugo Amber.

OI u Parizu će biti održane od 26. jula do 11. avgusta.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()